Skip to main content

HIEP HIEP, HOERAAA! State of Dreaming Films bestaat vandaag 5 jaar!
Wij hebben hele mooie bruiloften mogen filmen & onvergetelijke momenten meegemaakt. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie vertrouwen in State of Dreaming Films. Dankzij jullie kunnen en mogen wij doen wat wij het allerliefst doen: films maken.

Wat lijken de 5 jaar voorbij te zijn gevlogen! Het lijkt nog als de dag van gisteren dat wij op het zolderkamertje van Sylvester bezig waren met onze eerste films. Een aantal jaar later, nu dus, zitten wij gevestigd met ons kantoor in het gezellige Dordrecht. 🙂

Het is leuk om terug te denken aan alles wat wij de afgelopen 5 jaar hebben gedaan. Er is niet iets specifieks ‘het allerleukst’. Het was alles bij elkaar een prachtig avontuur!
Ons werk bracht ons op mooie plekjes in binnen- en buitenland. We reden mee in trouwvervoer & Angelique heeft zelfs mee in een helikopter gevlogen!
We hebben wat afgelopen, gebukt en gerend, maar gelukkig werd het in balans gehouden door de bruidstaarten die wij hebben geproefd.

Vooral het afgelopen jaar was vrij hectisch. Wij zijn verhuisd, vonden dat het tijd was voor een nieuw logo, hebben een stagiair (Wouter) aan ons team toegevoegd, stapten over op een andere camera en ook Angelique besloot fulltime voor State of Dreaming Films te werken. Het was ons drukste jaar tot nu toe qua het aantal bruiloften. Ook hebben wij meerdere bedrijven mogen helpen aan mooi beeldmateriaal. Kortom, alles kwam ineens tegelijk.

                                                

Allemaal fantastisch, maar het zorgde er wel voor dat het afmaken van de films langer duurde dan de bedoeling was. Dat zorgde voor wat stress.
Syl z’n eerste grijze haren komen daar dan overigens weer niet van. 😉 Althans, dat denk ik.
Een pluspunt is dat wij onze werkwijze inmiddels hebben aangepast. We kunnen nu veel sneller werken. Super fijn!

                                                  

Het ondernemen en het maken van films vinden wij geweldig, dus jullie zullen nog veel van ons tegenkomen. Beloofd!
Via onze website proberen we af en toe iets te delen, maar vooral Facebook & Instagram zijn up to date!

Leuk dat je dit hebt gelezen. Wij wensen jou een super mooie dag toe! Wij genieten sowieso, want op de dag dat dit bericht gedeeld wordt, zijn wij op een bruiloft aan het filmen. Ajuuuuuuuuuuuu x

Leave a Reply