Zoeken jullie een videograaf die met passie & enthousiasme iets moois wil maken? Dan zitten jullie hier goed! Onze stijl trouwfilms noemen wij ‘cinematisch’, omdat wij met onze stijl graag het gevoel geven alsof jullie een korte bioscoopfilm bekijken. Jullie trouwfilm vertelt een verhaal en om dit verhaal zo goed mogelijk vast te leggen, zijn wij met twee videografen de hele dag aanwezig. Zo worden alle gebeurtenissen gefilmd en zullen wij ook de spontane momenten niet missen. Zowel de ‘actie’ als ‘reactie’ vangen op beeld: waardoor je er als het ware wordt ingezogen. Ons doel is om jullie trouwfilm zo mooi te maken, dat jullie de film keer op keer willen blijven kijken. 

 

 

Sound Design

Geluid is 80% van een trouwfilm!

Maar wat maakt onze trouwfilms nou cinematisch? Een van de belangrijkste stappen die wij toepassen is sound design. Dit brengt beelden tot leven en maken een verhaal nog vele malen sterker. Buiten het geluid die we op “de” dag opnemen, denken we goed na over wat er nog meer te horen valt. Van een briesje door de bomen tot de tjilpende vogeltjes in de lucht.

 

Drone


Een drone maakt de huwelijksfilm compleet!

Niet alle trouwfilms die wij maken zijn in chronologische volgorde verteld. Met de drone is het mogelijk om aan te duiden naar welke locatie we gaan en welk moment daar bij hoort net zoals bij een biosoopfilm. Dronebeelden in een trouwfilm is vrij uniek, want dat zie je niet zo vaak!

Teaser

Een korte teaser van jullie trouwfilm!

Het maken van een goede trouwfilm vergt enorm veel tijd, want er is ten eerste door heel wat materiaal heen te bladeren. Om het wachten wat leuker te maken, verzorgen wij een korte teaser, ookwel te zien als een trailer. Bepaalde beelden die wij hebben gefilmd pikken we zo uit ons geheugen om deze korte ‘teaser’ te maken. De teaser ontvangen jullie kort na de bruiloft als een online link en is daardoor gemakkelijk te delen. Met ‘kort’ bedoelen we binnen 10 dagen na jullie trouwdag!  

Same Day Edit

Op de zelfde dag al een trouwfilm!

Een Same Day Edit is een zeer leuke extra die wij bieden. Beelden van de voorbereiding en de ceremonie zijn liefdevol bewerkt tot een korte trouwclip die op dezelfde avond al te zien is.

Zodra jullie genieten van een diner, gaat één van ons beginnen met het monteren van een korte trouwfilm op onze laptop. Een Same Day Edit is een leuke toevoeging wanneer er avondgasten binnenkomen tijdens de feestavond. Zo krijgen ook zij ook een korte impressie van jullie huwelijksdag te zien. Anders dan voor de trouwfilm, mogen jullie hier zelf de muziek uitkiezen.

Clean Edit

Om in zijn totaliteit alles nog eens terug te zien in jullie huwelijksfilm.

Tijdens jullie huwelijksdag zijn er diverse momenten die leuk zijn om later nog eens terug te kijken. In de trouwfilm zitten zo veel mogelijk hoogtepunten van de dag verwerkt, maar er wordt slechts kort ingegaan op bepaalde momenten. In de Clean Edit zijn de volledige stukken nog eens terug te bekijken, denk aan de volledige ceremonie en belangrijke speeches. Deze extra scènes staan in hun totaliteit op de dvd of blu-ray bij de trouwfilm.

Videogastenboek

Een persoonlijk bericht van elke gast in je trouwvideo!

 

De videogastenboek is een gastenboek op trouwvideo. Wat is er leuker dan een spontane reactie op beeld? Zo kunnen jullie na de bruiloft nog eens lekker onderuitgezakt op de bank zitten en leuke berichten terugkijken. Bang dat jullie gasten dichtslaan voor de camera? Dat is niet nodig! Ons team is professioneel en heeft genoeg ervaring met interviewen wanneer dit nodig is. Wanneer jullie het leuk vinden om een leidraad in jullie gastenboek te verwerken, dan kunnen wij dit ook verzorgen.

Tarieven

Om de film een cinematische look te geven, zit daar veel montage tijd in. Het geluid, de beelden en de muziek moeten goed op elkaar afgestemd worden. Om er een prachtige beleving van te maken, bieden wij korte, alles omvattende films in deze stijl aan. Hebben jullie extra wensen? Ook dan kun je zeker bij ons terecht. Wij bieden bijvoorbeeld ook de mogelijkheid aan om de volledige ceremonie nog eens terug te bekijken.

Naast onze trouwfilms bieden wij tal van extra mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij sturen jullie graag vrijblijvend onze brochure met prijzen & meer informatie toe.