Wij hebben alvast de antwoorden voor jullie op een rijtje gezet!

Hebben wij geen last van de videograaf?

Op een dag als deze staan jullie, het bruidspaar, centraal. Het is begrijpelijk dat jullie zenuwachtig zijn en daar helpt een camera voor je neus niet bij. Gelukkig is dat ook niet nodig. Onze camera’s zijn haarscherp, zelfs op afstand! Wij zullen jullie of de gasten op geen enkele manier dwingen iets te doen. Mochten er filmische momenten in de trouwfilm komen waarbij medewerking nodig is van gasten, dan is dit altijd vooraf met jullie afgesproken.

Help, mijn partner heeft cameravrees!

Geen paniek! Ons team heeft veel ervaring met mensen die nog nooit voor een camera hebben gestaan. Bij State of Dreaming Films staat jullie gemak voorop. Voordat de camera aangaat, zal de videograaf jullie de tijd geven om te wennen aan de camera. Na drie minuten zullen jullie niet eens meer merken dat er überhaupt een videograaf is. Dan is alleen nog het genieten van jullie dag aan de orde. En achteraf zien jullie ineens hoe mooi jullie dag en verhaal zijn vertaald naar een trouwfilm, waarvan jullie keer op keer kunnen genieten.

Waarom verschillen de prijzen tussen videografen zo?

Je hebt videografen die een reportage maken en videografen die een film maken met beeld wisselingen en passende muziek. Het laatste is iets duurder, omdat er meer tijd wordt besteed aan de afwerking van de film. Ook kan het te maken hebben met hoelang dat de videograaf aanwezig is. 

Moeten we op jullie rekenen tijdens het diner?

Wij behoren natuurlijk niet tot jullie gasten, maar wij stellen het wel erg op prijs als er op een lange dag als deze een gelegenheid is waar wij even iets kunnen eten.

Wat als wij nog niet weten welke filmlengte we willen?

Wij maken na de trouwdag eerst altijd een teaser. Jullie kunnen ook daarna bepalen hoelang de film moet worden! 🙂

Filmen jullie ook in het buitenland?

Zeker weten! Wij vinden het ook erg leuk om een bruiloft in het buitenland te filmen. We zijn al op twee prachtige plekjes in Italië geweest!

Wanneer is de trouwfilm af?

Wij doen ons best om jullie verhaal zo snel mogelijk te vertalen naar een film. Meestal duurt het ongeveer 8-11 weken voordat jullie trouwfilm af is. Duurt het iets langer? Dan kan dat verschillende redenen hebben. 1 ding is zeker & dat is dat wij de film zo mooi mogelijk willen maken. Dus dat wachten is het zeker waard! 😉  

Kan ik zelf muziek uitkiezen

Wij horen graag welke stijl muziek jullie het mooist vinden. Echter kiezen wij zelf de muziek. Dan weten wij zeker dat de muziek past bij de film.

Hoe kunnen we betalen?

Via PayPal, Ideal of overschrijven.

Wat als mijn ideale film niet bestaat?

Bij speciale verzoeken zijn wij altijd bereid tot overleg. Wij zijn zeer creatief ingesteld en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Kortom, leg het idee op tafel, we komen er samen zeker uit!