Ben jij videograaf, beginnend of al lang bezig en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan helpen wij jou met veel plezier verder!
Wij maken cinematische trouwfilms, waarbij een goed verhaal de leidraad is van de film. Hoe begin je aan de montage en waar houd je rekening mee tijdens het filmen om uiteindelijk tot die cinematische trouwfilm te komen: wij beantwoorden al jouw vragen tijdens een éénopéén-coaching sessie.
Bovendien krijg je een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van State of Dreaming Films.

.

Hoe werkt het?

Wij zijn echt voorstanders van het behouden van een eigen stijl, dat maakt jouw films uniek en dat is waarom een bruidspaar jou uitkiest.
Belangrijk voor onze éénopéén-ontmoeting is juist om die punten te verbeteren waar jij hulp bij nodig hebt. Strategie, marketing, film techniek, montage of andere aspecten van het runnen van een bedrijf in de trouwbranche? Dit is een perfect moment om even te sparren met mensen die dezelfde passie delen als jij. Tijdens deze intense en vooral leerzame tijd doen wij er alles aan om jou verder te helpen met de volgende stappen in zowel jouw ontwikkeling, als je bedrijf of merk.

 


 

Contact

Volledige Naam

Bedrijf

Adres

Plaats

Email

Telefoon

Waar heb jij hulp bij nodig?


Angelique & Sylvester Coaching