Dank voor het kijken op onze website. Op deze pagina delen wij informatie over onze uitvaartfilms. Wanneer meer informatie gewenst is, vul dan onderaan het contactformulier in.

Een film van de uitvaart 
Vertellen hoe men het best kan rouwen om het verlies van een dierbare kunnen wij helaas niet.
Wel kunnen wij jou/jullie terug meenemen naar mooie, gedenkwaardige momenten die horen bij de persoon die zo wordt gemist. De verhalen uit het verleden worden met de uitvaart in het heden verweven, om zo een krachtige herinnering te maken voor de toekomst.

Hoe wordt een uitvaartfilm gemaakt? 
Met onze ervaring in de trouwbranche weten wij hoe wij onopvallend te werk moeten gaan. Wij zijn met twee personen en daardoor kunnen we beide vanuit een ander punt filmen.
In overleg bepalen we vanaf welk moment wij aanwezig mogen zijn en tot wanneer wij mogen blijven filmen. Geluid is hier een belangrijk onderdeel en zal goed  worden opgenomen & opgeslagen. Uiteindelijk zullen wij voor jullie op muziek een prachtige film maken, waar jullie misschien met een traan, maar zeker ook met een glimlach naar terug zullen kijken.  

Oudere beelden verwerken in de uitvaartfilm
Indien gewenst, ontvangen wij graag oude video’s die wij eventueel in de film kunnen verwerken. Heb je ergens een oude doos met oude mini dv tapes of andere beelddragers? Wij zoeken het graag voor jullie uit om er een perfect geheel te maken.


Kijk voor meer informatie op www.uitvaartfilm.nl 

Contact

Volledige naam

Naam overledene

Datum van de uitvaart (indien bekend)

Adres

Plaats

Email

Telefoon

Toelichting

Hoe zijn wij begonnen?
Een film waarbij de beelden het verhaal versterken; dat zijn het soort films dat wij graag maken.
Na een aantal jaar werkzaam te zijn in de trouwbranche, zijn wij benaderd voor het filmen van een uitvaart, waar we aan onze eigen filmische stijl konden vasthouden.
Wij hebben er even over moeten nadenken, want hoe combineer je zo’n (verdrietig) afscheid met iets wat je met veel plezier en passie doet?
Een film met een verhaal, waarin diverse speeches, beelden van de uitvaart gecombineerd met beelden uit het verleden elkaar versterken. Volgens de nabestaanden heeft de film meegeholpen bij het verwerken van verdriet. Een mooier compliment dan dit kunnen wij niet krijgen.

 

PORTFOLIO |

 

TROUWFILM |

 

BLOG |